Bemanning

Den största kostnaden är tid…

Vi finns här för att spara tid för dig med rätt kompetens

Bemanning – flexibla och överraskande prisvänliga lösningar på era kompetensbehov

 

Bemanning är en flexibel, kostnadseffektiv och trygg resurslösning. Genom att ta hjälp av oss får ni mer tid att fokusera på er kärnverksamhet, samtidig som ni kan känna er trygga med att ni har rätt kompetens på rätt plats och tid. Om ert behov kom plötsligt eller att ni står inför temporära personalbehov är personalinhyrning ett alternativ till rekrytering. Bemanning är en effektiv och flexibel lösning. Du hyr in den kompetens du behöver – flexibelt och skräddarsytt efter din behov.

Våra konsulter, lösningar och tillvägagångssätt frigör din fulla potential och gör ditt företag mer konkurrenskraftigt. Vi hittar lösningar åt allt från stora globala företag till nystartade företag och familjeföretag.

Du kan även hyra först och rekrytera sen. Du hyr in en konsult via WorkJob enligt överenskommelse och du har möjlighet att rekrytera över medarbetaren efter periodens slut. Du får möjlighet att prova dina framtida anställda helt riskfritt. Om medarbetaren har överträffat dina förväntningar har du möjlighet att rekrytera över personen tidigare, det kallar vi hyr-köp

 

Vad menar vi med prisvänligt?

Vanligtvis kan det uppfattas som att det är dyrt att hyra in en konsult via bemanningsföretag. Det ska vara enkelt och prisvärt att hyra in kompetent personal via WorkJob. Fördelen med att hyra in en konsult med hjälp av oss ingår allt från försäkringar till sjukfrånvaro. Detta leder till att ni slipper stå för oväntade och övriga kostnader samt att ni även slipper hela eller delar av den administrativa delen.