Konsult

Som anställd hos WorkJob får du en dedikerad konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod

Jobba som konsult på WorkJob

Söker du omväxling i arbetet och en trygg anställning? Då har du kommit rätt.

Arbetar du som konsult hos WorkJob innebär det att vi anställer dig hos oss samt hyr ut din kompetens till de aktörer och branscher som har ett behov av din specialitet och kompetens. Vi på WorkJob värdesätter dina kompetenser och vår ambition är att ge dig en möjlighet till utveckling och framgång, både personligt och karriärmässigt. Uppdragen vi åtar oss varierar väldigt mycket vilket innebär en möjlighet för dig att bygga upp och stärka ditt personliga nätverk och CV med massa ny och eftertraktad kompetens.

WorkJobs konsulter garanteras trygghet genom de förmåner som följer av en anställning, bland annat fast lön och reglerad semester. Vi ser våra medarbetare som vår allra viktigaste tillgång, som uthyrd konsult är du WorkJobs ambassadör och företagets ansikte utåt. Det är genom vår värdefulla grupp av konsulter som vi bygger goda relationer till våra kunder, samtidigt som vi lägger grunden för ett bra och långvarigt samarbete. Att bli en del av vår konsultgrupp innebär en stor och innovativ karriärmöjlighet.

Utveckling, uppföljning och coachning

Vi ser det som vårt ansvar att du känner dig trygg i ditt uppdrag, får rätt uppdrag, utvecklas och känner dig välinformerad. Som anställd konsult tilldelas du därför en ansvarig konsultchef som kommer hålla kontakten med både dig och uppdragsgivaren i syfte att säkerställa att båda parter är nöjda och att uppdraget löper som planerat.

Våra konsulters möjlighet till att växa i sin yrkesroll är något som är oerhört viktigt för oss. Som konsult hos oss får du därför tillgång till flertal digitala utbildningar som ger dig möjlighet till utveckling och ökad kompetens.

Stadshuset Halmstad
Stadshuset Halmstad

Förmåner som konsult

Din konsultchef besöker dig på arbetsplatsen, bjuder in dig till kontorets aktiviteter och strävar efter att du ska ha det bra. Efter att du varit anställd hos WorkJob i sex månader kommer du att erbjudas medarbetarsamtal med din konsultchef varje år. Ni går då igenom hur året varit, hur dina framtidsplaner och utvecklingsbehov ser ut.

Friskvård och hälsa

För oss på WorkJob är ditt välmående viktigt, att ta hand om sig själv och skapa tid för motion är något som ökar varje människas välmående. Som anställd konsult får du friskvårdsbidrag på upp till 1 500 kronor per år som kan användas till exempelvis gymkort, besök i simhallen eller annan fysisk aktivitet.