Kvalitet

Kvalitetssäkrat arbetssätt

WorkJob har kvalitetssäkrade processer för bemanning och rekrytering. Vi levererar det vi lovar enligt avtal med högsta kvalité. Vi har ambitionen att vara en ledande aktör inom kompetensförsörjning på den svenska arbetsmarknaden.

Vårt mål är att bygga upp och vara en stabil och kvalitetssäker partner för våra kunder. Vi arbetar utifrån adekvata kvalitetsstandarder i alla delar av vår leverans. Vår metodik är kvalitetssäkrad och vi arbetar på samma sätt över hela Sverige.

Vi följer Almega Kompetensföretagens riktlinjer avseende etik, jämställdhet, försäkringar, leveransvillkor samt kvalitetssäkring av underleverantörer.

Kvalitet & erfarenhet

Vi har höga krav på säkerhet, kvalitet och kandidatmatchning. Våra processer är kvalitetssäkrade och vi arbetar utifrån en digital approach för att rekrytera rätt kandidater till våra kunder. Det gör att WorkJob alltid kan möta era behov på ett professionellt sätt.

Vi arbetar aktivt framåt för att kunna vara marknadens mest attraktiva arbetsgivare och varumärke i syfte att attraherar kandidater som söker sig till oss. Vi arbetar aktivt tillsammans med våra kunder för att förmedla det mest attraktiva värde erbjudandet till kandidatmarknaden.