Om företaget

Dina behov styr vårt arbete

WorkJob

WorkJob är ett bemanning- och rekryteringsföretag som tänker nytt och innovativt. WorkJob grundades år 2022 och allt startade med en tanke om att fler företag behöver kostnadsvänliga och effektiva lösningar avseende personal och specialkompetens. Vi garanterar små, medelstora och stora företag ökad flexibilitet genom att vi utifrån ert behov hittar kostnadseffektiva lösningar inom bemanning och rekrytering. Med engagerade och pålitliga medarbetare är WorkJobs mål att finna lösningar som gynnar och bidrar till nöjda och återkommande kunder.

                           ”Innovation är ett av WorkJobs ledord, varför erbjuda en lösning när det går att erbjuda flera och uppnå nytänk samt utveckling?”

Vi på WorkJob är fast beslutna att sätta höga standarder i vår bransch och leverera kvalitativa tjänster till aktörer inom olika branscher. WorkJob riktar sig till er aktörer inom industri, bygg och logistik. Vid behov hittar vi självklart även lösningar för er verksamma i andra branscher. Vår ambition är att utvidga oss och vara ledande inom innovativa arbetskraftslösningar för alla.

WorkJobs internationella nätverk är brett och attraktivt på marknaden. Företag verksamma inom diverse branscher är välkomna till oss för lösningar kring just ert behov. Finns det inget krav på att personalen hos er ska vara svensktalande kan vi genom erfarenhet säga att urvalet och möjligheterna till att hitta lämpliga kandidater för just ert behov och er verksamhet blir större.

WorkJob har ett omfattande nätverk nationellt och internationellt. Vårt nätverk ökar möjligheterna att rekrytera duktiga medarbetare dels från Sverige dels från andra länder. Vi vågar säga att WorkJob sticker ut i fråga om anställdas villkor och standarder oavsett vart i världen de kommer ifrån. Vare sig om personal bemannas eller rekryteras garanterar WorkJob möjlighet till ett spännande, utvecklande och omväxlande arbete.

Vi följer Almega, bemanningsföretagens branschförbund gällande kollektivavtal som omfattas av avtalsenliga villkor gällande lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension, sjukfrånvaro med mera.

WorkJobs samtliga medarbetare som jobbar bl.a. inom bygg har ID06. Syftet med ID06 och personalliggarlagen är att motverka svartarbete, kriminalitet och osund konkurrens. Att motverka svartarbete, kriminalitet, osund konkurrens och att få en sund byggsektor med konkurrens på lika villkor tycker vi på WorkJob är den viktigaste branschfrågan samt något som bör ha högsta prioritet för bygg och andra sektorer samt dess aktörer. 

 Samtliga medarbetare hos WorkJob är utrustade med ID06 och legitimation när de befinner sig på era arbetsplatser. 

Vad skiljer oss från andra bemannings- och rekryteringsföretag?

Vi bemästrar svårigheterna med traditionella bemanningsföretag och ser alltid till att våra kunder vid behov får skräddarsydd personal. För oss är ert behov och er tid i fokus, vi kan säga det med förtroende och leva upp till det. Vi vill lära känna dig och ditt företag för att vi på bästa sätt ska kunna få fram den kompetens och personal ni söker. Vi bryr oss om våra kunder och därmed erbjuder vi alltid en personlig kontakt när du väljer att bemanna eller rekrytera via oss. Genom att bemanna eller rekrytera internationell kompetens från oss får du en komplett lösning på dina bemanningsbehov. Du kan använda den tid du sparar genom att anlita oss, till att lägga fokus på ditt eget företag.