Tjänst: Murare / Putsare

Kommun: Göteborg/Varberg/Halmstad/Skåne

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Projekt

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Typ av jobb: Konsultuppdrag

Startdatum: Omgående

Antal jobb: 2

Kvalifikationer 

  • Murare / Putsare – erfarenhet efterfrågas

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten

Du som söker kommer att arbeta med projekt inom fasadputsning och fasadmurning kan förekomma. Projekten varierar från små till stora objekt, både inom nybyggnation och renovering.

Vi söker dig som är murare/putsare och har ett antal års erfarenhet av fasadputsning.

Din profil

Du som person är noggrann, ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga samt har en hög arbetsmoral och tycker om att arbeta fysiskt. Social och van att arbeta i team. Du tar stolthet i att göra ett bra jobb med hög kvalitet och tempo. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter olika former av kompetenser på marknaden och vi välkomnar alla att söka. WorkJob strävar efter att bidra till mångfald och jämställdhet på arbetsplatser.

Intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vår hemsida www.workjob.se  eller mejla in din ansökan till info@workjob.se,

ange referens: Putsare

Ansökan

Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret ändå, så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt oss på WorkJob

Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsterna kommer tillsättas när vi hittat rätt person för jobbet.

Om WorkJob

WorkJob är ett bemanning- och rekryteringsföretag med många attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Genom vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda dig spännande och tillgängliga jobb som leder till stora karriärmöjligheter, både på kort och lång sikt.

Vad har vi på WorkJob att erbjuda dig?

Vi på WorkJob hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön enligt kollektivavtal.

WorkJob är belägna i Varberg men jobbar med kunder i hela Sverige. Vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och anställda – både för rekrytering och bemanning inom diverse branscher – Tveka inte på att höra av dig!

Genom att skicka in dina handlingar till oss på WorkJob – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.workjob.se

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast, månads eller timlön.

Arbetsgivaren

WorkJob

Kontakt

Seat Andersson

Projektledare/Konsultchef

info@workjob.se

070 – 747 24 09

Ansök senast 28 augusti

 

 

    Sök jobb

    Har du körkort?